Doktor Džefri Lajf (73) iz Amerike naporno trenira posljednjih šest godina, a kako i sam kaže u treninzima je 'pronašao fontanu mladosti'. 'Ukoliko vas nešto toliko fascinira i ukoliko imate volju i želju za nečim, uspjećete pa čak i ako je to želja da ostanete zauvijek mladi', poručuje Lajf



Doktor Džefri Lajf (73) iz Amerike u šezdesetim godinama pronašao je “fontanu mladosti“. Naime, nakon predavanja “Usporite starenje” odlučio je da se podmladi ali bukvalno. Li je odlučio da svoj život promjeni iz korijena i to uspješno radi posljednjih šest godina koliko se aktivno bavi sportom.

On možda izgleda staro od vrata na gore ali zato ima tijelo 20-godišnjaka sa “pločicama” na kojima bi mu mnogi pozavidjeli. Njegove fotografije nisu fotošopirane kao što mnogi misle, doktor Lajf zaista ima tijelo mladića.


Ovaj doktor živ je primjer da i u poznim godinama možete izgledati odlično i biti u dobroj formi.

U čemu je tajna? “U normalnoj ishrani i fizičkoj aktivnosti” poručuje Lajf kao i “Cenegeniks programu” koji omogućava “zdravo starenje”. Lajf je posljednjih šest godina dio ovog programa koji mu je kako kaže omogućio da se mnogo bolje osjeća, fizički i psihički. Cenegeniks nije pilula ni dijeta, to je “program zdravog života” ističe Lajf.



Njegov recept je jednostavan, a uključuje naporne treninge uz mnoga odricanja.

- Ukoliko vas nešto toliko fascinira i ukoliko imate volju i želju za nečim, uspjećete pa čak i ako je to želja da ostanete zauvijek mladi – rekao je doktor Lajf koji je dodao da trenira šest puta nedjeljno. Takođe, Lajf je skoro napisao knjigu sa savjetima o pravilnoj ishrani i zdravom životu.


Objavi komentar Blogger

 
Top