I to ne bilo kakav član, već počasni! Naime, čini se da samo najbistriji među nama mogu dokučiti što je lijepa mlada dama željela reći, pa se okušajte i vi u tumačenju


Irene Sofia Esser Quintero (21) od srijede se može pohvaliti da je treća najljepša žena u svemiru, no malo tko se može pohvaliti (ako itko, op.a.) da je shvatio što je željela reći tijekom tradicionalnog razgovora sa žirijem.

Upitana 'kada bi mogla donijeti novi zakon, koji bi zakon donijela i zašto', Miss Venezuele je odgovorila doslovno sljedeće:

- Mislim da su bilo koji zakoni koji su u ustavu ili životu već doneseni. Mislim da bismo trebali, uh, ići pravim putem u našim sličnim, ili, uh, u našim životima kao što je ovaj.

- Primjerice, ja sam surferica i mislim da je najbolji val koji mogu zajahati je val koji čekam. Zato, molim vas da napravite jedini, uh, zakon koji možemo napraviti. Hvala Vegas - rekla je u mikrofon.

Srećom po nju, suci na Miss Univers joj nisu zamjerili na tremi i nesnalažljivosti, ali ostaje nejasno zašto je odlučila govoriti na engleskom kada je već imala prevoditelja uz sebe.

Ovako će je, umjesto po doista rijetkoj ljepoti, gledatelji zauvijek pamtiti po izgovorenoj besmislici.

Objavi komentar Blogger

 
Top