Intervenisali izbacivači, njih čak šestorica

Zbog frapantne sličnosti Isusu Kristu, Nathana su izbacivači izveli s finala turnira u pikadu jer je dekoncentrisao publiku, ali i igrače.



Vatreni obožavatelj takmičenja u pikadu Nathan Grindal (33) mirno je s još oko 4.500 ostalih gledatelja uživao u finalu jednog turnira u britanskom gradiću Butlinsu, koji je prenosila i televizija. No, njegova duga kosa i brada, zbog koje frapantno nalikuje Isusu Kristu, u jednom su trenutku počele dekoncentrisati ljude oko njega. Mnogi su očito pomislili da je sam Sin Božji došao gledati pikado pa su počeli vikati ‘Isuse!’.

Glas o njegovoj prisutnosti proširio se brzinom svjetlosti pa su koncentraciju počeli gubiti i finalisti turnira Phil Taylor i Kim Huybrechts. Zbog svega su intervenisali izbacivači, njih čak šestorica, koji su došli po Nathana i izveli ga van, a tada je već doslovno cijela dvorana izvikivala njegovo, tj. Isusovo ime. Neki su vikali i ‘Ko voli Isusa, neka ustane!’.

Kako javlja Daily Mail, Nathanu čitava situacija nije nimalo dobro sjela. U Butlins je s nekoliko prijatelja došao samo radi pikada, a ispalo je da mu je zbog duge kose i brade, koje pušta posljednja tri mjeseca, zabranjeno gledati najveću životnu zanimaciju. Nakon što je istjeran iz dvorane, bio je na rubu plača, a izbacivači su mu u obližnjem kafiću za utjehu platili pivo, rekavši mu da finale može gledati za šankom na televiziji.

Objavi komentar Blogger

 
Top