Sigurnost putnika u ovom autobusu bila je nikakva, čak je bilo putnika koji su zamalo propali kroz veliku rupu jer poklopac nije bio pričvršćen

VIDEO Autobus s rupom u podu prevozio putnike!

Ako se nikada niste vozili beogradskim javnim prijevozom, ove bi vam snimke trebale dobro dočarati ugođaj. Snimljene su u jednom od autobusa gradskog poduzeća GSP koji je putnike vozio s otvorenim velikim poklopcem na podu. Vožnja u takvom autobusu vrlo je opasna, a sudeći prema snimkama i vrlo bučna.

– Sigurnost putnika u ovom autobusu bila je nikakva, čak je bilo putnika koji su zamalo propali kroz veliku rupu jer poklopac nije bio pričvršćen, a oni su mahnito ulazili u autobus i nisu očekivali nešto takvoga. Samo ih je korak dijelio od propadanja kroz pod – izjavio je za Blic Aleksandar Jovanović, jedan od putnika. Otkrio je da su putnici pokušali vratiti poklopac na njegovo mjesto, ali bez uspjeha.

– Poklopac ničim nije bio pričvršćen, pa bi tada bilo još gore jer, kada bi netko od putnika stao na poklopac, on bi potonuo – objasnio je Jovanović. Slučaj je prijavio GSP-u, gdje mu je rečeno da će njihova unutarnja kontrola provjeriti slučaj i utvrditi odgovornost svojih zaposlenika.


Objavi komentar Blogger

 
Top