U današnje je vrijeme teško uočiti razliku između stvarnog i lažnoga zbog sve većeg korištenja Photoshopa i ostalih programa. Ako su ove fotografije japanskog modela stvarne, onda ona izgleda kao dvadesetogodišnjakinja.



Vjerovali ili ne, Masako Mizutani ima 43 godine i majka je dvoje djece. Njezin je izgled postao senzacija u Japanu, a prozvali su ju Japanskom ženom vječne mladosti.



Iako su azijci poznati po lijepoj koži, Masako svakako odudara od standarda. Prilikom njezinog pojavljivanja na televiziji prošlog mjeseca otkrila je svijetu nekoliko svojih savjeta o ljepoti. Svakodnevno provodi pet sat brinući se o svojoj koži.



Njezini savjeti su:
- piti mnogo vode kako bi se riješili toksina
- hraniti se svježom i zdravom hranom
- koristiti kremu za lice s vitaminom E koja čisti, vlaži i tonizira kožu
- dovoljno sna
- ne konzumirati cigarete



Ovi savjeti standardni su i često ih se može čuti, ali očito u njezinom slučaju čine čuda. Da li je ovdje riječ o photoshopu ili ne, teško je reći, ali svakako izgleda lijepo i mladoliko na televiziji. Kaže se da azijske žene izgledaju mladoliko sve do menopause, a poslije ostare doslovno preko noći.



Za sada je Masako definitivno žena vječne mladosti i bit će iznimno zanimljivo znati kako će se odvijati taj proces. Možda nekima od vas Masako i ne izglada tako dobro, ali treba spomenuti da ima dvadesetogodišnju kćerku uz koju zasigurno izgleda kao sestra.



Masako Mizutani na FB

Objavi komentar Blogger

 
Top